به وبلاگ پايگاه خبري آنلاين خوش آمديد

بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی

بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی 24 ساعت آینده در برخی مناطق استان‌های گیلان، زنجان، قزوین، ارتفاعات البرز،‌ برخی مناطق کرمان و شرق هرمزگان بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده است.


فردا در اکثر مناطق کشور جو نسبتا آرامی حاکم است. از اواخر وقت شنبه سامانه بارشی به‌تدریج وارد کشور شده و در برخی مناطق غرب، جنوب غرب، ارتفاعات زاگرس و ارتفاعات غربی البرز باعث بارش برف و باران و در مناطق جنوبی رعدوبرق می‌شود.


بر اساس اعلام سازمان هواشناسی یکشنبه آینده فعالیت سامانه بارشی علاوه بر مناطق ذکر شده در شمال غرب، مرکز، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی ارتفاعات البرز شامل قزوین، البرز، تهران، سمنان، گیلان، مازندران و شمال فارس ادامه خواهد داشت.


روز دوشنبه گستره فعالیت‌های سامانه بارشی،‌شمال شرق، شرق، ارتفاعات زاگرس مرکزی، برخی مناطق استان‌های فارس و بوشهر، ارتفاعات شرقی البرز در استان‌های تهران، سمنان و همچنین شرق دریای خزر را نیز در بر می‌گیرد و به تدریج از فعالیت سامانه بارشی در نیمه غربی کشور کاسته می‌شود.


سه شنبه این سامانه بارشی در شمال شرق و برخی مناطق شرق کشور سبب بارش پراکنده شده و به‌تدریج از کشور خارج می‌شود.


روز دوشنبه آینده برای جنوب غرب، جنوب، جنوب شرق، شرق و سه‌شنبه در شرق کشور و استان‌های تهران، قم و شمال اصفهان وزش باد شدید و وقوع پدیده گردوخاک در برخی مناطق مستعد پیش‌بینی می‌شود.


روزهای پنجشنبه و صبح جمعه شمال خلیج‌فارس، دوشنبه خلیج‌فارس و به‌تدریج تنگه هرمز و دریای عمان، سه‌شنبه نیمه شرقی خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.


طی جمعه و شنبه برای استان‌های ساحلی دریای خزر و شمال شرق افزایش نسبی پیش‌بینی می‌شود.


توصیف سامانه: وزش باد نسبتاً شدید


زمان شروع: پنجشنبه 1400/11/28


زمان پایان: صبح جمعه 1400/11/29


نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج در ساحل ‌1 تا 1.5 متر و در فراساحل 2 تا 2.5 متر


منطقه اثر: نواحی مرکزی و جنوبی خلیج فارس و غرب تنگه هرمز، در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های بوشهر و هرمزگان.


اثر مخاطره: احتمال اختلال در فعالیت‌های دریایی، احتمال خسارت به تاسیسات دریایی و ساحلی، اختلال در فعالیت شناور‌های سبک، نیمه سنگین و احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی.


توصیه: احتیاط در تردد قایق‌های سبک و تفریحی، احتیاط در فعالیت های دریایی در مناطق فراساحل، احتیاط در تردد کشتی‌‌‌های تجاری و تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت.

1

وقوع حادثه تصادف در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید آوینی

جلال ملکی از وقوع حادثه تصادف در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید آوینی، نرسیده به بزرگراه سلمان فارسی خبر داد و گفت: ساعت ۶:۴۵ صبح یکشنبه یک مورد حادثه تصادف در مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید آوینی، نرسیده به بزرگراه سلمان فارسی به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی شهرداری تهران اطلاع داده شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهر تهران خاطرنشان کرد: در ادامه بلافاصله دو ایستگاه به محل حادثه اعزام شدند. آتش‌نشانان در مدت زمان چهار دقیقه به محل رسیدند و مشاهده کردند که یک دستگاه مینی بوس که سرویس جابه جایی پرسنل یکی از کارخانجات صنعتی بوده با تعدادی سرنشین هنگام حرکت به شدت با قسمت عقب یک دستگاه نیسان که بار میوه حمل می‌کرده، برخورد کرده بود.

1

شناسایی ۵ مورد ابتلا به کرونای آفریقایی در هرمزگان

دکتر فاطمه نوروزیان روز چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها اظهار داشت: هر پنج مورد مبتلای قطعی به این ویروس از شهرستان پارسیان در منطقه غرب هرمزگان هستند.

وی با ابراز نگرانی از شیوع بیشتر این ویروس در دیگر مناطق هرمزگان، افزود: متاسفانه یکی از ۳۵ مورد مشکوک به شهرستان بندرعباس و یکی دیگر به شهرستان بندرلنگه تردد داشته است که این موضوع بسیار جای نگرانی دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت : در حال شناسایی افرادی هستیم که با این افراد مشکوک و مبتلا در تماس بوده اند ، اما خوشبختانه تاکنون آزمایش کرونای دیگر شهرستان های استان در خصوص ابتلا به ویروس جهش یافته آفریقایی منفی بوده است.

نوروزیان در خصوص آخرین وضعیت کرونا در هرمزگان، گفت: هم اکنون شهرستان های بندرعباس، خمیر، بستک، قشم، میناب و جاسک در وضعیت قرمز، شهرستان‌های پارسیان، بندرلنگه و کیش در وضعیت نارنجی و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت زرد قرار دارند.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: تا شبانه روز گذشته تعداد ۴۷۷ فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان های هرمزگان بستری بودند که حال ۱۳ نفر از آنها وخیم گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی افزود: تاکنون یک هزار و ۱۶۳ فرد مبتلا به کرونا در هرمزگان جان خود را از دست دادند.

به گفته محققان ، گونه کرونای آفریقایی با دفع آنتی‌بادی‌ها از بدن افرادی که پیش از این به کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند، می‌تواند آنها را چندین بار آلوده کند.

گروهی از محققان آفریقای جنوبی در مقاله‌ای که بهمن ماه پارسال توسط موسسه ملی بیماری‌های واگیر این کشور منتشر شد، مطالعه خود را که بر روی نمونه های خونی گروه کوچکی از بهبودیافتگان کووید-۱۹ انجام شده بود، توصیف کردند.

براساس این گزارش، بدن انسان زمانی که از بیماری بهبود می یابد، پروتئینی تولید می کند که به عنوان آنتی بادی شناخته می شود و در آینده از خود در برابر باکتری یا ویروس عامل بیماریزا محافظت می کند.

میکروارگانیسم‌های مولد بیماری به عنوان پاتوژن شناخته می شوند. این بدان معناست که افرادی که به کووید-۱۹ مبتلا بودند، باید از نظر تئوری آنتی بادی هایی داشته باشند که عامل بیماری زا را تشخیص داده و در صورت عفونت مجدد آن را خنثی کنند.

محققان آفریقای جنوبی در این مطالعه متوجه شدند که نیمی از نمونه های خون بیمارانی را که مورد آزمایش قرار داده بودند، آنتی بادی لازم را برای محافظت از خود در برابر جهش جدید ویروس کرونا به نام ۵۰۱Y.V۲ که ماه گذشته در این کشور شناسایی شد، ندارند.

آنها خاطرنشان کردند که این موضوع نه تنها می تواند در توانایی انسانی در ایجاد ایمنی طبیعی تداخل ایجاد کند، بلکه می تواند اثر واکسن های فایزر و مدرنا را نیز مختل کند.

1
X